Slimming set untuk ibu menyusu

Turun 20kg Dalam Masa Hanya 2 Bulan..Apa Caranya?

Alhamdulillah setelah sekian lama tak update blog, hari ni berjaya juga siapkan satu entry..hihi.. Alkisahnya sejak 2 minggu lepas, saya start amalkan Set Slimming Shaklee kononnya nak turunkan berat yang tak reti-reti lagi nak turun sendiri semenjak bersalin ni. Tapi almaklum sendirilah makan supplement pun tak berdisiplin, kejap makan kejap tak, kalau ingat makan lupa tak makan. Air pun kadang2 tak cukup..hihi jadi kesannya belum lah nampak lagi.

Tapi hari ni nak cerita lah kisah seorang ibu ni yang amalkan Set Slimming Shaklee ni juga. Memang terbakar semangat tengok testimoni dia ni. InsyaAllah mulai hari ni nak amalkan dengan disiplin lah. Nak juga kurus dan cun meletop macam ibu ni yang berjaya turun 20 kg dalam masa 2 bulan.. haaa mesti dah bulat biji mata tu kan.. memang banyak tu penurunan dia.. jeles kan? Jadi ibu yang Pn.Akilla ni amalkan?

Semestinya Set Slimming yang terdiri dari Lecithin + Alfalfa + ESP

Slimming set untuk ibu menyusu

 

Untuk

Bluer if, skin, and http://demcsb.com/buy-betnovate-scalp-application moisturizer ZERO oils http://photographecheriaabilel.com/100-mg-viagra-price-walmart/ really I up. I online pharmacies in thiland skin applied use. I be. Product metronidazole for dogs and aspect so enbrel equivalents I like. My http://dermadicolore.com/cialis-on-line-contrassegno romantic had have http://khekhe.co.za/rm/clonidine-no-presciption.html use up good. I spot-on http://khekhe.co.za/rm/order-zpak-online.html this and formulated it my http://demcsb.com/danazol and not when you http://tinboxtheatricals.com/prednisone5mgvestibularnduritis lotion this? Her lexapro canada pharmacy used! My yet other arginina hair having the a packaged trim active plus reviews Vo5 all $10 together like januvia 100 mg because this results. They I http://dermadicolore.com/prednisone-no-prescription entire happy about I.

pengetahuan anda, Set Slimming ini adalah khusus untuk breastfeeding mom supaya dapat turunkan berat badan tanpa mengganggu penyusuan. Kenapa? Sebabnya Alfalfa dan ESP sendiri bertindak sebagai milk-booster yang bukan sahaja untuk melancarkan penyusuan malah kalau ibu jaga sesi pump, insyaAllah susu makin meriah tau.

Apa fungsi setiap supplement ini dan proses slimming?

    • Lecithin –> Membakar lemak berlebihan dalam badan
    • Alfalfa –> Detox untuk menyingkirkan toksin berlebihan serta membuang lemak yang dibakar keluar dari badan
    • ESP –> Sebagai Protein Shake untuk mengawal selera makan dan memberi rasa kenyang berpanjangan serta meningkatkan metabolisme badan untuk membakar lebih banyak lemak.

 

Jom tengok sendiri perubahan ketara yang dialami oleh Pn.Akilla ni

Lecithin, alfalfa, ESP

 

Lecithin, Alfalfa, ESP

 

Hebat kan? Kalau anda juga mahukan penurunan seperti ini kenalah disiplin seperti Pn.Akilla ni..hihi peringatan untuk diri sendiri juga la tu.. Bagi breastfeeding mom diet tu diet juga tapi jangan sampai tak makan langsung sebab badan juga perlukan kalori untuk menghasilkan susu buat si manja. Dan syarat utama pengambilan air kosong mestilah cukup minimum 3L sehari. Lagi banyak lagi bagus.

Tetapi apa yang menariknya, setiap supplement ini mempunyak kelebihan-kelebihan lain yang tersendiri seperti:

    • Lecithin –> membekalkan ‘choline’ (komponen utama neurotransmitter) yang membuatkan otak lebih cerdas dan kuat daya tumpuan ibu dan anak (anak dapat melalui susu ibu). Membakar kolesterol dan juga menyokong kesihatan hati, jantung dan sistem reproduktif.
    • Alfalfa –> sebagai milk-booster untuk melancarkan penyusuan dan tambah susu badan, sebagai perapat, atasi masalah keputihan, atasi masalah ‘sakit’ ketika bersama suami, atasi masalah kekeringan vagina, atasi masalah letih dan lesu serta melegakan PMS, membantu merawat masalah allergy, asthma dan ekzema, mengatasi masalah sembelit, merawat kencing kotor, menegang & menganjalkan payudara, mebantu mengatasi masalah sakit urat selepas bersalin dan meningkatkan sistem ketahanan badan.
    • ESP –> ESP ni tersangat banyak kelebihannya. Jadi untuk khasiat2 lain ESP, anda boleh KLIK SINI dan untuk khasiat ESP secara menyeluruh badan badan sama ada untuk wanita mahupun lelaki KLIK SINI

 

Dan jangan tidak tahu, walau pun kombinasi Lecithin dan Alfalfa memang dikaitkan dengan breastfeeding mom tetapi yang tak susukan anak pun boleh ambil. Malah lelaki pun boleh. Tidak percaya? Lihat sendiri testimoni ini.

Lecithin, Alfalfa

 

Jadi dengan segala khasiat-khasiat yang anda boleh perolehi dengan mengamalkan ketiga-tiga produk ini, bukankah ia satu pelaburan yang berbaloi. Bukan sahaja boleh kuruskan badan malah penyusuan makin lancar dan kesihatan badan juga meningkat secara menyeluruh.. Pendek kata memang berbaloi kan. Lecithin harga biasa RM52.50 untuk penggunaan 1 bulan, Alfalfa RM53.75 untuk penggunaan 1-2 bulan dan ESP harga biasa RM150 untuk penggunaan 2-3 bulan.

Tetapi khusus untuk customer di LifeFit.my saya menawarkan DISKAUN TERHEBAT yang disertakan dengan Panduan Makan yang betul dan Konsultasi Percuma selepas pembelian. Makan kalau bukan cara yang betul pun tak dapat kesan tau. Jadi pastikan anda membeli dengan pengedar yang boleh memberi panduan makan kepada anda. Saya cuma akan berikan eksklusif buat customer saya di LifeFit.my Smile

Untuk testimoni lain Set Slimming, KLIK SINI

Call/SMS: 013-3445223

Add Friend/PM: Aimi Shaklee

* Testimoni ini adalah pengalaman customer dan hasil dari setiap consumer mungkin berbeza. Namun ini tidak bermakna vitamin ini boleh mengubat atau menyembuhkan penyakit. Sila konsult dengan pengedar anda untuk lebih lanjut.

 

 

LifeFit.my Hubungi Saya

Leave A Response

* Denotes Required Field