Shaklee ESP tambah susu ibu

1001 Khasiat ESP Shaklee Yang Anda Belum Tahu..

Khasiat ESP Shaklee 1Salam semua.. hampir seminggu tak update blog.. rindu pulak.. jadi hari ni gatal tangan sikit nak menulis tentang khasiat ESP Shaklee. mesti ada yang kata ESP lagi. Tapi jangan tidak tahu ESP ni memang hot produk dari Shaklee. Kenapa? Jemput baca ya..

Jadi kenapa ESP ni hot produk kami? Buat pembaca setia blog saya pasti anda sudah arif dengan pelbagai kelebihan dan khasiat ESP Shaklee ni kan. Tapi buat mereka yang baru mengikuti blog saya dan nak ketahui kelebihan dan khasiat ESP ni, KLIK SINI

Hari ini, saya tak nak bercerita perkara yang sama tentang ESP ni. Ya la balik2 nak cakap pasal milk-booster, kulit cantik, susu pekat anak kenyang, jadi kuruslah. Mesti anda pun dah jemu baca kan. Jadi kali ini saya nak berkongsi apa khasiat ESP Shaklee pada tubuh badan anda jika anda amalkan pengambilan ESP ini setiap hari.

Memetik kata-kata Dr. Mohamed Nasr, Director of the Medical Care & Diagnostic Center of Lake Villa di Illinois, USA,

“You can feel so very good about Shaklee’s soy protein, and how we can help so many people who are looking for ways to improve their health.”

 

Kenapa Dr.Nasr sendiri memuji ESP Shaklee? Menurut Dr.Nasr inilah antara khasiat ESP Shaklee Khasiat ESP Shaklee 2dari sudut kesihatan:

    1. ESP meningkatkan penyerapan protein, mengatasi masalah angin dan ketidakselesaan perut
    2. ESP mengurangkan paras kolesteroldalam darah sebanyak 23%
    3. 60 kajian menunjukkan protein soya meningkatkan ketumpatan tulang
    4. 2 kajian menunjukkan pengamalan ESP dan Vitamin E serentak merendahkan sehingga 40% LDL(kolesterol buruk) yang membawa risiko darah tinggi dan sakit jantung
    5. 4 kajian menunjukkan ESP menghalang LDL (kolesterol buruk) dari teroksida bagi mengelakkan risiko strok dan arteri tersumbatyang membawa kepada sakit jantung
    6. ESP menghalang pembentukan batu karangyang biasa dialami oleh lelaki
    7. ESP mengelakkan kerosakan buah pinggang. Protein haiwan boleh rosakkan buah pinggang tapi protein dari soya akan melindungi buah pinggang
    8. ESP mengandungi kandungan protein lengkap dan isoflavene mencukupi di mana isoflavene adalah bahan semulajadi yang diperlukan badan untuk melawan kanser
    9. Protein dan isoflavene dalam ESP bertindak serentak untuk menghalang sel tidak normal untuk terus membiak menjadi sel kanser
    10. Protein soya menghalang sel kanser dari merosakkan arteridan menyerap nutrisi dari badan
    11. Protein soya meningkatkan aktiviti sel darah putihyang merupakan sistem pertahanan badan kita dalam melawan serangan, penyakit dan jangkitan bacteria/virus
    12. Lysine dalam ESP jika diamalkan dengan Vitamin C mengurangkan risiko kanser usussebanyak 90%
    13. ESP jika diamalkan dengan flavanoids mengurangkan risiko kanser payudarasebanyak 10x ganda
    14. ESP jika diamalkan bersama Shaklee Carotomax dan Ostematrix mengurangkan pembiakan sel kansersebanyak 10x ganda
    15. Protein ESP menggalakkan proses pemulihan sel rosak kepada sel sihatuntuk fungsi badan yang sempurna
    16. ESP terbukti secara klinikal dapat mengekalkan tenaga berjam lamanya
    17. ESP membina sel otot, kulit dan hormone yang seimbang, menyokong sistem imunisasi badan, dan menyokong kesihatan jantung dan prostat(lelaki)
    18. ESP mengawal ‘mood swing’ pada wanita ketika PMS dan wanita menopause

 

Jadi dengan segala kelebihan dan khasiat ESP Shaklee pada badan dan kesihatan secara menyeluruh, pastinya setiap sen yang anda laburkan amat berbaloi. Mencegah itu lebih baik dari mengubati kan. Jangan bila sudah sakit baru nak cari penawarnya.

Bonus buat anda, ESP ni boleh diamalkan oleh seisi keluarga termasuk dengan suami dan anak-anak (pastikan anda dapat konsultasi dari pengedar dahulu sebelum beri pada anak). Jadi tidak rugi kan sebab dengan 1 canister seisi keluarga dapat faedah kesihatannya.

Buat ibu menyusukan yang sedang atau mahu mengamalkan ESP sebagai milk-booster, insyaAllah pelaburan anda berbaloi. Bukan sahaja penyusuan lancar tapi badan anda secara tidak langsung mendapat 17 khasiat di atas, Hanya dengan 1 canister ESP pada harga runcit RM150 (utk harga diskaun kena la hubungi saya). Best kan?

 

Testimoni 1: Khasiat ESP Shaklee sebagai milk-booster tingkatkan penghasilan susu

khasiat ESP Shaklee 3

 

Testimoni 2: Khasiat ESP Shaklee memberi rasa kenyang berpanjangan membantu penurunan berat badan

Khasiat ESP Shaklee 4

 

Testimoni 3: Khasiat ESP Shaklee sebagai milk-booster bantu tingatkan penghasilan susu

Khasiat ESP 5

 

Testimoni 4: Khasiat ESP Shaklee bentuk sel kulit yang sihat jadikan kulit lembut dan cantik

Khasiat ESP Shaklee 6

 

Testimoni 5: Khasiat ESP Shaklee beri tenaga dan tingkatkan sistem imunisasi badan

Khasiat ESP Shaklee 7

 

Testimoni 6: Khasiat ESP Shaklee galakkan keseimbangan hormon membantu kesuburan

Khasiat ESP Shaklee 8

 

Biarlah testimoni2 mereka yang telah mengamalkan ESP ni menjadi bukti khasiat ESP Shaklee ni kepada anda. Harga runcit RM150 tapi anda boleh hubungi saya untuk dapatkan ESP ini dengan harga paling istimewa. Rugi tau tak cuba. Jangan lepaskan peluang anda untuk kehidupan yang lebih sihat buat seisi keluarga. Jom dapatkan ESP hari ini Winking smile

Untuk lebih banyak testimoni  dan khasiat ESP Shaklee KLIK SINI

* Testimoni ini adalah pengalaman customer dan hasil dari setiap consumer mungkin berbeza. Namun ini tidak bermakna vitamin ini boleh mengubat atau menyembuhkan penyakit. Sila konsult dengan pengedar anda untuk lebih lanjut.

 

 

LifeFit.my Hubungi Saya

Leave A Response

* Denotes Required Field